Buitenschoolse opvang

IMG_6152

Toonladder Galecop werkt samen met verschillende partijen die de buitenschoolse opvang aanbieden. De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar. Samen spelen staat centraal en de kinderen kunnen meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit. De begeleiding van de kinderen is in handen van kundige en ervaren begeleiders. Voor de oudere kinderen is het mogelijk om op de opvang rustig hun huiswerk te maken.

Kinderen kunnen op onze school opgehaald worden door de BSO om daar mee te doen met de verschillende activiteiten. De BSO is op de hoogte van de verschillende studiedagen van onze school zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de kinderopvang van Kind & Co, Partou of de toverfluit. Voor een afspraak, inschrijving of voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie naar keuze.

Missie en visie

Onze school heeft als missie om onze kinderen het vertrouwen en de vaardigheden mee te geven die zij nodig hebben voor de toekomst.

Ervaringen

Benieuwd hoe andere ouders en leerlingen onze school ervaren?

Voor het eerst naar school

Bij Toonladder Galecop ontvangen we uw kind met open armen en nemen we de tijd om uw kind een vliegende start te geven.