Kennismaken en aanmelden

foto 10

Wilt u samen met uw kind(eren) onze school van binnen bekijken en de sfeer komen proeven? U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om u en uw kind te leren kennen. We vertellen graag over onze school en doen een rondleiding langs de groepen. We doen dit onder schooltijd, zodat de school echt ‘in bedrijf’ is en jullie de sfeer goed kunnen proeven. We zijn ook nieuwsgierig naar wat u zoekt in een school en nemen graag de tijd voor al uw vragen.

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u een afspraak maken met onze directeur Margot Timmerman. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 030 605 5649, of door een mailtje te sturen naar: margottimmerman@stichtingrobijn.nl of via onderstaand contactformulier.

Meld je aan voor een kennismaking

Voorbeeld: 22-06-2020

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je graag je kind aanmelden? Vul dan online het inschrijfformulier in.

Missie en visie

Onze school heeft als missie om onze kinderen het vertrouwen en de vaardigheden mee te geven die zij nodig hebben voor de toekomst.

Ervaringen

Benieuwd hoe andere ouders en leerlingen onze school ervaren?

Voor het eerst naar school

Bij Toonladder Galecop ontvangen we uw kind met open armen en nemen we de tijd om uw kind een vliegende start te geven.