Voor het eerst naar school

IMG_6104

Sommige kinderen staan te springen om te starten op de basisschool, terwijl andere kinderen het misschien best een beetje spannend vinden. Bij Toonladder Galecop ontvangen we uw kind met open armen en nemen we de tijd om uw kind een vliegende start te geven.

We adviseren ouders om hun kind tussen twee├źnhalf en drie jaar aan te melden. Het mag natuurlijk ook eerder en we hanteren geen wachtlijst. Bent u nieuwsgierig naar onze school, maak dan een afspraak voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding vertellen we graag over onze mooie school en kunt u al uw vragen stellen en even sfeerproeven in de school.

We willen nieuwe kinderen graag een veilig en vertrouwd gevoel geven. Tijdens de wendagen kunnen kinderen hun nieuwe groep en leerkracht op hun eigen tempo leren kennen. Ook maken zij kennis met het ritme en de dagindeling op school. De wendag(en) worden gepland tijdens het kennismakingsgesprek met de leerkracht.

Missie en visie

Onze school heeft als missie om onze kinderen het vertrouwen en de vaardigheden mee te geven die zij nodig hebben voor de toekomst.

Ervaringen

Benieuwd hoe andere ouders en leerlingen onze school ervaren?

Voor het eerst naar school

Bij Toonladder Galecop ontvangen we uw kind met open armen en nemen we de tijd om uw kind een vliegende start te geven.