Ouders en kinderen aan het woord

IMG_6138

Wat ouders en kinderen zeggen

Wat maakt onze school nou zo uniek volgens onze ouders en kinderen? Dat lees je hier.

Wij zochten een school met veel sfeer, betrokken leerkrachten en diversiteit. De Toonladder maakt dit allemaal waar. Als ouder word ik veel betrokken bij de groei van mijn kind, en mijn kind gaat elke dag met heel veel plezier naar school.

Sanne Schram, moeder Inaya (groep 1)

Voor mijn dochter zochten wij een school met de sfeer van een kleine omgeving maar wel met professionele kennis en kunde. Wij vonden dit direct bij de Toonladder, waar inmiddels ook onze 2e dochter met plezier naar school gaat. Er is veel open communicatie, input en betrokkenheid vanuit ouders wordt gewaardeerd en zelfs gestimuleerd. Op maandagochtend staan mijn meiden alweer te trappelen om lekker naar school te gaan en dat geeft mij het gevoel dat dit de beste school is.

Courtney Beumer (moeder van Emma groep 3/4 en Evi groep 1)

Goede lessen met leuke juffen en meesters. Op deze school lossen ze problemen op als iemand zich niet goed voelt. Ze praten dan ook met je ouders en helpen je goed.

Jing Man groep 7

We hebben een groot schoolplein waar we mogen buitenspelen. Je mag ook gewoon je eigen mening hebben en jezelf zijn.

Zoë groep 7

Missie en visie

Onze school heeft als missie om onze kinderen het vertrouwen en de vaardigheden mee te geven die zij nodig hebben voor de toekomst.

Ervaringen

Benieuwd hoe andere ouders en leerlingen onze school ervaren?

Voor het eerst naar school

Bij Toonladder Galecop ontvangen we uw kind met open armen en nemen we de tijd om uw kind een vliegende start te geven.